Alles wat je wilt weten

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over je verblijf in Hotel Unplugged? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Goed om te weten

Kan ik mijn bagage stallen? Kan ik mijn bagage stallen?

Zeker, dat is geen probleem. Je kunt dit regelen bij ons zusterhotel, Hotel Emma, gelegen aan de overkant van Hotel Unplugged op Nieuwe Binnenweg 6. Ze bieden de mogelijkheid om jouw bagage voor en na aankomst veilig op te slaan.

Waar de #$%^* is mijn ontbijt? Waar de #$%^* is mijn ontbijt?

Als je ontbijt bij je verblijf hebt geboekt, staat je ontbijt om de hoek bij Baker&Moore op je te wachten. Dit restaurant heeft de belangrijkste maaltijd van de dag opnieuw uitgevonden. Een plek die je verwelkomt met de heerlijke geur van vers brood, gebrande koffiebonen en een paar guilty-pleasure-muffins. Verlaat het hotel, ga naar links, volg de weg en ga weer naar links. Loop rechtdoor tot je er tegenaan loopt aan je linkerhand. Mocht je geen ontbijt bijgeboekt hebben kan je dit alsnog nuttigen. Geef aan dat je het niet hebt geboekt, dan krijg je achteraf de rekening. Het ontbijt is doordeweeks tussen 07:30-10:00 uur en in het weekend van 09:00-11:00 uur. 

Waar kan ik mijn auto parkeren? Waar kan ik mijn auto parkeren?

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden rondom het hotel:

  • Wij hebben een samenwerking met parkeergarage APCOA Westblaak. Voor €20,- kan je 24 uur parkeren. Uitritkaarten zijn te koop bij de receptie in Hotel Emma
  • Q-Park P+R Proveniersplein (max. dagtarief €16,90)
  • Interparking Lijnbaan (dagtarief vanaf €12,50 met reservering)
  • Parkbee Nieuwe Binnenweg (via persoonlijke Parkbee applicatie). Unplugged heeft een speciale kortingscode voor je waarbij je 20% korting krijgt op het totaalbedrag, neem contact met ons op voor de kortingscode.

Inchecken (en uitchecken)

Hoe werkt het inchecken zonder personeel? Hoe werkt het inchecken zonder personeel?

Dat is super makkelijk! Dat beloven we. De check-in vindt plaats in Hotel Emma. Eenmaal binnen kan je inchecken op onze kiosk! Vul je bevestigingsnummer in of je achternaam en het systeem gaat zoeken naar je reservering. De kiosk vraagt je om wat persoonlijke gegevens en om eventuele openstaande bedragen te betalen. Daarna maak je jouw kamerkaart en voila!

Wat als ik hulp nodig heb? Wat als ik hulp nodig heb?

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar en kunnen in een paar minuten bij je zijn. Wij, het personeel, zijn gevestigd in ons zusterhotel, Hotel Emma (Nieuwe Binnenweg 6).

Waarom en hoe betaal ik de borg? Waarom en hoe betaal ik de borg?

Wij vragen vriendelijk om een borg voor elke kamer om jouw veiligheid te waarborgen. De borg dient betaald te worden tijdens het inchecken en kan gedaan worden met elk soort kaart (geen contant geld). Wanneer je uitcheckt, zal het personeel jouw kamer controleren en als deze in de originele staat is, zullen we het geld meteen terugstorten op jouw bankrekening. Houd er rekening mee dat de terugbetaling tot 3 dagen kan duren.

Hoe kan ik uitchecken? Hoe kan ik uitchecken?

 

Wij bieden het gemak van online uitchecken voor onze gasten. Voltooi eenvoudig het proces digitaal en laat je sleutelkaart in de daarvoor bestemde brievenbus achter. Als je echter graag nog iemand wilt zien en een persoonlijk tintje op prijs stelt, ben je natuurlijk welkom bij Hotel Emma, waar ons team je graag verder helpt. Jouw comfort en voorkeuren staan bij ons voorop. 

Over Hotel Unplugged

Waarom is er geen personeel? Waarom is er geen personeel?

We hebben bijna alles in ons hotel geautomatiseerd om je het leven gemakkelijker te maken. Mocht je toch wat menselijk contact missen, dan zijn wij in Hotel Emma beschikbaar voor een praatje. Desondanks zorgen wij ervoor dat jij je meteen thuis voelt. 

Is Hotel Unplugged een veilige plek? Is Hotel Unplugged een veilige plek?

Natuurlijk is dat zo! Zelfs als wij er niet zijn, zijn wij er wel. We houden de camera's 24/7 in de gaten om er zeker van te zijn dat we weten wat er in het hotel gebeurt. We kunnen zelfs het hotel op afstand besturen, in geval van nood. Zoals we al zeiden, het is een slimme plek, maar je hoeft niet bang te zijn dat we je controleren; we kunnen alleen de openbare ruimtes bekijken. Als je hulp nodig hebt, zijn wij 2 minuten bij je vandaan!

Zijn er gemeenschappelijke ruimtes? Zijn er gemeenschappelijke ruimtes?

Ja! Wij hechten veel waarde aan een lekker kopje koffie op een koele plaats. Daarom is de lobby een easy omgeving voor onze gasten. De plek die speciaal is ingericht voor co-working, co-relaxing en om ervaringen te delen met gelijkgestemden. Of je nu even binnenwipt voor een kopje koffie of je kamp opzet met je laptop, onze lobby is er de hele dag voor je.

Onze Coffee Bar is geopend van: 06:00 uur tot 23:00 uur

Weekend in Rotterdam

Is een weekend genoeg om alles te doen wat ik wil doen in Rotterdam? Is een weekend genoeg om alles te doen wat ik wil doen in Rotterdam?

Nou, dat is aan jou. Als je je door alle activiteiten haast, ja, zeker. Maar waarom zou je? Je bent op vakantie. 

We zijn er ook gewoon nog voor je volgende weekendje Rotterdam. Bij ons ben je altijd welkom.

Ik ben vegan, heeft Rotterdam mij iets te bieden? Ik ben vegan, heeft Rotterdam mij iets te bieden?

Ja natuurlijk. Wat dacht je van een etentje bij de Rozey? Of een hamburger bij de Vegan Junk Food Bar om de hoek? In Rotterdam kun je op veel leuke plekken veganistisch eten.

Wat is de beste manier om naar Rotterdam te reizen? Wat is de beste manier om naar Rotterdam te reizen?

Met de trein! Vind jouw aansluiting via ns.nl of als je vanuit het buitenland reist via NS international.

Voordelen bij direct boeken Voordeel x

Direct boeken op deze website geeft je de volgende voordelen:

Boek nu
Direct 10% Korting!

Meld je nu aan op onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% in je mailbox.