• Plug into our hotel, to feel Unplugged

Unplugged Hotel Rotterdam

Een hotel gerund door technologie maar gedreven door mensen

Wij vinden dat een check-in snel moet gaan. Dus hebben we het sneller gemaakt. We hebben de lobby guy overgeslagen, we zijn de bellboy vergeten en het opgedirkte personeel naar huis gestuurd. Door slim gebruik te maken van technologie maken we het de moderne reiziger gemakkelijk en besparen we tijd.

Ontdek kamers

Hotel Unplugged Rotterdam

Door technologie gedreven

We hebben alles makkelijker gemaakt door technologie te gebruiken in ons hotel. Ons slimme hotel bespaart onze gasten zo tijd om van de stad te genieten. We zorgen er graag voor dat alles zo goed mogelijk werkt, en alleen daar waar het waarde toevoegt aan een persoonlijke ervaring.

Design gericht

De focus in de kamers ligt op de uitzonderlijk comfortabele bedden en unieke badkamers. Dingen die echt bepalend zijn voor de ervaring van onze gasten, want de kamers moeten zo comfortabel zijn als maar kan.

Comfort op een hoger niveau

Goed anticiperen op de behoeften van onze klanten, zodat ze nooit iets nodig hebben. De Next Generation verwacht een nieuw soort reizen, dus introduceren wij een nieuw soort comfort. Onze kamers zijn ontworpen voor onze gasten om volledig op te laden na een lange dag van het verkennen van de stad.

Zink weg in je bed of val in slaap onder de douche

Onze kamers hebben alles wat je nodig hebt en niets wat je niet nodig hebt. We hebben de ruimte die je niet gebruikt tijdens je verblijf weggelaten en de essentie behouden; comfortabele extra grote bedden met ecologische, wolkachtige lakens en uniek ontworpen badkamers.

De Standaard

De Standaard

Voor de knuffelaars, de delers en de geliefden. Kleine kamers voor kleine budgetten, maar laat je niet misleiden door de mogelijkheden.

Bekijk kamer
De Superior

De Superior

Ideaal voor wie graag een kamer deelt, maar wel extra ruimte nodig heeft omdat'ie zijn reisgenoot heeft ge'friendzoned.

Bekijk kamer
De Standaard Plus

De Standaard Plus

Degenen die samen echte chemie creëren, hebben natuurlijk af en toe een gezellig zithoekje nodig om bij te komen van hun activiteiten. En, voor het onwaarschijnlijke geval dat je nog snel wat werk moet doen, biedt de kamer ook een kleine bureauhoek.

Bekijk kamer
De Superior Plus

De Superior Plus

Voor de 'happy few'. Of degenen die iets te vieren hebben in stijl. Of degenen die de extra ruimte nodig hebben voor een kussengevecht. Of, nou ja, je hebt het begrepen.

Bekijk kamer

010 is meer dan een kengetal

Een plek waar dromen uitkomen nadat je de klok rond hebt gewerkt, met je handen aan een boormachine, je voeten op een schop en je gezicht in de modder. Dat is waar deze stad van gemaakt is. Een rauwe plek met trotse mensen en een sterke, arbeidersmentaliteit.

Ontdek Rotterdam

010 is meer dan een kengetal

Reviews

  • “Heerlijke genoten van ons kort uitstapje Rotterdam, mede dankzij het verblijf in dit hotel. Erg vriendelijke service die je meteen een enorm welkom gevoel geeft. Bij het aankomen werd ons een koffietje aangeboden en het personeel was erg behulpzaam bij het in- en uitchecken. Heel mooie en ook unieke kamers. Meer heb je niet nodig voor een kort maar zalig verblijf. Wij hebben enorm genoten.”


    Maxine 16 maart 2022