Hotelkamer in Rotterdam

Hoe kleiner de kamer, hoe meer ruimte je gebruikt.

Alles in onze kamers is eenvoudig te bedienen met je telefoon. Of met onze iPads, als je je telefoon niet wilt gebruiken tijdens je verblijf. Dat begrijpen wij helemaal.

Onze kamers hebben alles wat je nodig hebt en niets wat je niet nodig hebt. We hebben de ruimte die je niet gebruikt tijdens jouw verblijf weggelaten en de essentie behouden; comfortabele extra grote bedden met ecologische, wolkachtige lakens, en uniek ontworpen badkamers. Kamers die klein zijn in omvang, maar groot in mogelijkheden. Net als jij.

De Standaard kamer bed

De Standaard

Voor de knuffelaars, de delers en de geliefden. Kleine kamers voor kleine budgetten, maar laat je niet misleiden door de mogelijkheden.

Bekijk deze kamer Boek deze kamer
De Standaard Plus overzicht

De Standaard Plus

Degenen die samen echte chemie creëren, hebben natuurlijk af en toe een gezellig zithoekje nodig om bij te komen van hun activiteiten. En, voor het onwaarschijnlijke geval dat je nog snel wat werk moet doen, biedt de kamer ook een kleine bureauhoek.

Bekijk deze kamer Boek deze kamer
De Superior kamer

De Superior

Ideaal voor wie graag een kamer deelt, maar wel extra ruimte nodig heeft omdat je jouw reisgenoot wel hebt ge'friendzoned.

Bekijk deze kamer Boek deze kamer
De Superior Plus kamer met bad

De Superior Plus

Voor de 'happy few'. Of degenen die iets te vieren hebben in stijl. Of degenen die de extra ruimte nodig hebben voor een kussengevecht. Of, nou ja, je hebt het begrepen.

Bekijk deze kamer Boek deze kamer